Het bestuur

Voorzitter 

Penningmeester

Secretaris

Missie 

Achterban Werkt! is een stichting die zich inzet voor sterkere sociale verbinding en meer levensvreugde in het stadsdeel Haagse Hout en omstreken. Wij brengen wijkbewoners met allerlei achtergronden samen en nodigen hen uit om op basis van ons gezamenlijk ontwikkeld gedachtegoed, dat kort samengevat kan worden in de slogan “met, voor en  door”, buurtinitiatieven op te zetten en uit te bouwen. 

Speciale aandacht wordt bij ons besteed aan wijkbewoners die zich tijdelijk of permanent in een uitdagende situatie bevinden. Of deze situatie ontstaan is door verslaving, psychische klachten, schuldenproblematiek of een ziekte is voor ons niet zo belangrijk. Je komt bij ons vooral binnen als mens, met wie we graag kennis willen maken en wiens talenten en kennis wij willen ontwikkelen en inzetten om nieuwe initiatieven op te starten en anderen verder te helpen. 

Visie 

Stichting Achterban Werkt staat voor actief deelnemen aan de wijk en de maatschappij in het algemeen. Wij zoeken verbinding in een inclusieve wereld, waarbij iedereen welkom is, zonder uitsluiting. In een stimulerende en ondersteunende sociale omgeving waar eigen krachten en talenten de basis zijn voor geluk en zingeving. 


Stichting Achterban Werkt

Datum akte van oprichting 28-06-2018

Per 04 juli 2018 is de stichting ingeschreven en heeft deze haar activiteiten gestart.

Doelstelling :

SBl-code: 88999 - Overig maatschappelijk advies, gemeenschapshuizen en samenwerkingsorganen  op het gebied van welzijn. Voor door en met elkaar begeleiden van ervaringscoaches

Mobirise

Designed with Mobirise ‌

Website Maker