Wat is Achterban Werkt!

Mobirise

Achterban Werkt! is een stichting die zich inzet voor participatie en meer levensvreugde in de wijk. Wij brengen Hagenaars samen en nodigen hen uit om, op basis van ons gezamenlijk ontwikkeld gedachtegoed, buurtinitiatieven op te zetten en uit te bouwen.
We staan open voor iedereen, wat je achtergrond ook is, omdat we geloven dat iedereen unieke levenservaring en talenten heeft die iets toe kunnen voegen aan wat we doen. Iedereen kan op basis van ervaring en talenten bij ons een rol innemen die daarbij aansluit; of dat als projectdeelnemer, bestuurslid, of initiatiefnemer is, die keuze ligt bij iedere persoon zelf.

Speciale aandacht wordt bij ons besteed aan Hagenaars die zich tijdelijk of permanent in een uitdagende situatie bevinden. Of deze situatie ontstaan is door het label verslaving, psychische klachten of een ziekte is voor ons niet zo belangrijk. Je komt bij ons vooral binnen als mens, met wie we graag kennis willen maken.

Onze stichting heeft veel samenwerkingsverbanden met andere buurtinitiatieven en zorg/welzijnsorganisaties waarmee we gezamenlijk evenementen organiseren (zie partners). Ook hebben we al een groot aantal lopende buurtinitiatieven zoals een buurthuiskamer, een moestuin, crea-dagen en huiswerkbegeleiding.
We lopen altijd over van nieuwe ideeën om nog meer te kunnen doen voor de wijk, en kunnen hiervoor altijd nieuwe vrijwilligers gebruiken, dus aarzel niet om het vrijwilligersformulier in te vullen op de website, of kom gewoon een keer gezellig langs voor een kopje koffie en een fijn gesprek!

Made with Mobirise ‌

Free Offline Web Builder